Kuvassa näkyy valkoinen kukkaketo, jonka taustalla Suomenlinnan muuria

Ajankohtaista

Yhteystietojen keräys tekstiviestihälytyspalveluun

Suomenlinnan tunnelihanke tiedottaa 20.6.2017

Suomenlinnan tunnelihankkeella on käytössä tekstiviestihälytyspalvelu, jonka kautta voimme tarvittaessa välittää tunnelin korjaushankkeeseen liittyviä häiriö- ja poikkeustilanneilmoituksia suoraan puhelimeenne. Tekstiviestejä on tarkoitus käyttää tarvittaessa esimerkiksi ennakoimattomista liikennehäiriöistä tai kunnallisteknisistä katkoista tiedottamiseen.

Suunniteltuja katkoksia ei ole tiedossa veden-, sähkön- tai kaukolämmön jakeluun eikä tietoliikenneyhteyksiin.  Veden- sähkön- ja kaukolämmönjakeluun sekä tietoliikenneyhteyksiin liittyvissä häiriöissä tiedotusvastuu on ensisijaisesti kyseisestä palvelusta vastaavalla organisaatiolla. (HSY, Helen, Helen Sähköverkko, Telia, Elisa yms.)

Mikäli haluatte liittyä palvelun käyttäjäksi, tarvitsemme nimenne ja puhelinnumeronne tekstiviestien lähettämistä varten. Palveluun liittyminen on maksutonta.

Voitte ilmoittaa tietonne sähköpostitse osoitteeseen: joonas.rinkinen@yit.fi

Suomenlinnan tunnelihanke säilyttää nimi- ja puhelinnumerotietoja hankkeen loppuun asti, minkä jälkeen ne tuhotaan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Suomenlinnan tunnelihankkeen allianssi

 

Lisätietoja:
Joonas Rinkinen, vuorovaikutuskoordinaattori, Suomenlinnan tunnelihanke puh. 050 581 0737 tai joonas.rinkinen@yit.fi

Suomenlinnan tunnelin peruskorjaushanke

Kaukolämpö, viemäri, vesi, sähkö sekä tietoliikenne- ja TV-yhteydet kulkevat Suomenlinnaan 1,3 kilometriä pitkän, vuonna 1981 valmistuneen, tunnelin kautta. Tunneli on päässyt huonoon kuntoon, ja sen peruskorjaushanke on aloitettu. Hankkeesta vastaa allianssi, jonka muodostavat YIT, Pöyry ja Suomenlinnan hoitokunta.

Katso lisää hankkeesta:  suomenlinna.fi/suomenlinnanhoitokunta/hankkeet/tunnelin-peruskorjaus/
Katso rakentamisen aikaisista järjestelyistä osoitteissa:  yit.fi/suomenlinnantunneli facebook.com/suomenlinnantunnelihanke/

Kaikki uutiset