Ajankohtaista

Lähetäthän tietosi asukkaiden extranetin käyttäjätunnusta varten viimeistään 23.4.

Suomenlinnan hoitokunnan vuokralaisviestintä ottaa uuden askeleen, kun kevään aikana otamme käyttöön kaikille Suomenlinnan asukkaille tarkoitetun oman extranetin. Suomenlinnalaisilla toimijoilla ja yrittäjillä on jo oma extransa, ja nyt asukkaatkin saavat omansa. Uusi extranet on tarkoitettu kaikille Suomenlinnan asukkaille, oli kyseessä sitten hoitokunnan vuokralainen tai muu asukas.

Kaikki asukkaiden sisältö ulkoisilta verkkosivuilta siirtyy kesällä siirtymäkauden jälkeen asukasextraan. Lue extranetin sisällöistä, käytöstä ja extran tuomista muutoksista viestintään tästä uutisesta.

Asukkaiden extranet toimii sähköpostiosoitteen kautta muodostettavalla käyttäjätunnuksella. Kaikki yli 15-vuotiaat vuokralaiset saavat halutessaan tunnukset.

Jos haluat käyttäjätunnuksen, toimitathan viimeistään 23. huhtikuuta sähköpostilla osoitteeseen vuokralaiset@suomenlinna.fi seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, ikä. Toimitathan kaikki em. tiedot, sillä puutteellisilla tiedoilla emme voi antaa käyttäjätunnusta.

Käyttäjätunnukset toimitetaan niitä pyytäneiden sähköpostiin kevään aikana extranetin julkaisun yhteydessä. Kyseisestä sähköpostista löytää ohjeet kirjautumiseen.

Lisätietoja asukasextrasta tai tietoa tai palautetta vuokralaisten viestinnästä:

  • kiinteistösihteeri Terhi Riihimäeltä, puh. 0295 338 430 tai maili vuokralaiset@suomenlinna.fi
  • viestintäpäällikkö Laura Klefbohmilta, puh. 0295 338 391 tai maili laura.klefbohm@suomenlinna.fi
Kaikki uutiset