Valokuvassa pöytä on katettu astioin ja valaistu kynttilöin.

Viaporin Kekri 2020

Ruoka ja juoma Viaporin Kekrissä

Astu sisään ja istu pöytään! Suomenlinnan ravintoloiden ja kahviloiden Kekri-tarjoilut vievät kielen mennessään varomattomalta. Katso tietoa ravintoloiden tarjoiluista alta tai suoraan ravintoloiden ja kahviloiden verkkosivuilta. Suosittelemme varaamaan pöydän ruokaravintoloista ennakkoon.

Ravintola Suomenlinnan Panimo, klo 12 – 21

Tarjolla à la carte – lista sekä Kekrimenu 35 € tarjoushintaan. Kekrimenu:

  • Muikkua & Lohta: lohipastramia, savumuikkumoussea, muikunmätiä, smetanaa & punasipulia kuuman perunarieskan kera
  • Poronvasan paahtopaistia ja poro-suppilovahverohöystöä, grillattuja porkkanoita ja sipulin kera paistettua ohraa
  • Vaniljajäätelöä, rapeaa kauraa ja kuumaa maustekinuskia

Varaa pöytä Panimolle ennakkoon täältä.

 

Café Vanille, klo 13 – 19

Viehättävä ja kodikas kahvila sijaitsee linnoituksen pääreitillä, vanhan venäläisen kauppias­talon suojassa. Tarjolla on kuumia juomia, karmaisevia leivonnaisia, hurjia piirakoita ja kuumaa keittoa lyhtyjen valossa.

Siirry tästä tutustumaan Café Vanilleen. 

 

 

Bastion Bistro, klo 12 – 22

Vuonna 1892 rakennetussa puisessa kasarmirakennuksessa toimiva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta bistroruokaa tunnelmallisessa miljöössä, lyhyen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista. Viaporin Kekrissä Bistron ravintolasali palvelee ruokailijoita ja Dagmar-salissa esitetään Mustan mirrin salakapakka -esitys kolmesti illan aikana klo 17.30, 18.30 ja 19.15. Esityksen kesto 30 minuuttia. Lipun hinta 18,00 €/kpl. Lippuja voi ostaa ennakkoon tiketti.fi.

Varaa pöytä ennakkoon täältä!

 

 

Linna Bar, klo 14 – 23

Suomenlinnan kodikas paikallisbaari, missä voi tapahtua mitä vain! Täällä lähtee jano ja syötäväksi on tarjolla monenlaista pikkupurtavaa. Viaporin Kekrissä Linna Barin pihalle on pystytetty sauna. Lue lisää ohjelmaosiosta ja käy kylpemässä telttasaunassa. Illan aikana baarin puolella lauteille nousee useamman kerran Suomen Linna Band, Aarni Kivisen kokoama All Stars -joukkio. Baari on avoinna klo 23 saakka (anniskelu päättyy klo 22).

Ei pöytävarauksiaSiirry Linna Barin verkkosivuille tästä.

 

 

Adlerfelt, klo 12 – 22 (keittiö avoinna klo 20.30 saakka)

Adlerfelt juhlistaa Viaporin Kekriä herkullisen ruoan ja lämmittävän juoman merkeissä!

Tarjolla on mm. lämmintä, maustettua siideriä, herkullisen höyryävää glühweinia ja merellisen lämmittävää bouillabaisse-kalakeittoa sekä samettisen pehmeää kurpitsakeittoa ilahduttavan söpöstä MUK-1 autosta syksyisen tunnelmallisella terassillamme. Keitot saa halutessaan myös mukaan Suomenlinnan kierrokselle.

Ravintolassa on myös tarjolla maittavan herkullisen á la carte-listan annokset sekä hurmaava neljän ruokalajin menu kauden tuoreista, lähellä tuotetuista raaka-aineista sadonkorjuun hengessä. Menun hinta on 49 € ja menulle suunniteltu innostava viinipaketti 35 €.

Varaa pöytä ennakkoon täältä! Pöytävarauksen voit tehdä myös soittamalla numeroon +358 41 3170998.

 

 

Linnanpihan kotikahvila – avoinna vain Viaporin Kekrissä, klo 11 – 19 (tai niin kauan kuin tarjottavaa riittää)

Yhden päivän ajaksi avautuu Suurella Linnanpihalla talossa B37, asunnon B4 ovelta kotikahvila, joka myy mukaan lämpimiä ja kylmiä juomia, sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Kaikki tarjottavat ovat vegaanisia, ja monet herkut on tehty tämän syksyn sadosta. Kulje Linnanpihalta kohti Tenalji von Ferseniä ja näet puiset rappuset, mistä pääset tekemään herkkuostoksia. Maksu käteisellä tai MobilePayllä.

 

 

PERUUNTUNUT  – Suomenlinnan Upseerikerho, klo 16 – 22

Tervetuloa tutustumaan Suomen vanhimpaan upseerikerhoon! Kerhon baari ja ravintola ovat avoinna Viaporin Kekrissä klo 16.00 – 22.00.

Siirry Upseerikerhon verkkosivuille tästä.